Navštivte nás i zde:
  • Navštivte náš profil na BandZone.cz
  • Odebírejte naše videa na YouTube.com
TOPlist
Validace
  • Validace HTML
  • Validace CSS
pozn.: Na hlavní stránce v novinkách se zobrazují pouze příspěvky zveřejněné v aktuálním kalendářním měsíci. Starší články naleznete v archivu (odkazy vpravo).

Vláďa, 18.1.2012

Zpráva o současné situaci v kapele

Drazí příznivci,

po delší herní i komunikační odlmce vás jistě zajímá, co se s námi děje. Vláďův zahraniční pobyt, který byl její hlavní příčinou, se pomalu chýlí ke konci, tlak médií roste, a tak bychom se rádi pokusili shrnout současnou situaci.

Několikaměsíční pauza nám mimo jiné dopřála prostor k rozvoji vlastních hudebních dovedností a aktivit, ale i k zamyšlení. Během doby, co spolu pod názvem Smysl Decibelu hrajeme, uzrála postupně ve většině z nás (byť v různé míře a formě) chuť na určitou změnu oproti dosavadní podobě našeho hudebního vyžití - ať co se týká žánrového zaměření, nástroje či role zastávané v kapele, což ostatně vychází čím dále více najevo.

Zejména proto jsme se jakožto jednotlivci rozhodli v oblasti muziky více sledovat své vlastní zájmy, což ovšem neznamená povel k protestnímu pálení flanelových košil, které si na nás schováváte v šatníku. Přestože již pravděpodobně nebudeme pod hlavičkou Smysl Decibelu v klasické sestavě vystupovat tak často jako dříve, vždy se pokusíme udělat vše pro to, abyste si naše další případné koncerty stále náležitě užívali. Pracujeme na tom, abychom se vám již v dohledné době znovu společně představili na podiu. Děkujeme za vaši dosavadní podporu a doufáme, že nás budete vyhledávat i nadále - ať už jako Smysl Decibelu, či jednotlivě v dalších hudebních tělesech, o jejichž aktivitě se jistě zavčas dozvíte. Zůstaňte proto ve střehu!